Black Friday Hedengren Directin verkkokaupassa!

Black Friday eli Musta perjantai on marraskuun lopussa vietettävä ostosjuhla. Hedengren Directin verkkokaupassa Black Friday kestää koko viikonlopun 23.-25.11.2018. Tarjouksista löytyvät Lux Aeroguard 4S -ilmanpuhdistimen värikkäät etupaneelit sekä kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat mikrokuitutuotteet. Alennuksen saat kirjoittamalla koodin RS176SUA sille varattuun kenttään ostoskorissa.

Lux Aeroguard 4S -ilmanpuhdistimessa on uuden sukupolven ilmankäsittelyjärjestelmät. Aeroguard 4S takaa sinulle jatkuvasti raikkaan ja terveellisen sisäilman. Ilmanpuhdistin on saatavana viidessä eri katseenvangitsevassa värissä, jotka sopivat täydellisesti eri sisustuksiin. Puhtaan valkoisen, shampanjan kullan, titanium hopean, vaalean ruusun ja jään sinisen avulla voit tehdä Aeroguardistasi niin yksilöllisen kuin haluat!

Black Fridayn ajan etupaneelit -30%

Verkkokauppaan

Duotex-mikrokuitutuotteet on suunniteltu kaikkiin päivittäisiin pyyhintöihin pölyn poistosta pinttyneen lian poistoon. Et tarvitse enää ollenkaan pesuaineita tai kemikaaleja. Duotex mikrokuitutuotteet valmistetaan erittäin kestävästä kuidusta. Materiaali on 100%:nen halkaistu mikrokuitu, jonka imukyky on ainutlaatuinen muihin moppeihin ja liinoihin verrattuna. Mikrokuitutuotteet kestävät erinomaisesti useita satoja pesuja ja pysyvät käyttökelpoisina vuosikausia. Korkealaatuinen kuitu ei nukkaannu pesussa. Sekä liinoja että moppeja voidaan käyttää kuivina, kosteina ja märkinä.

Black Fridayn ajan kaikki mikrokuitutuotteet -30%

Verkkokauppaan