Flunssakausi tekee tuloaan

Vuosittainen flunssakausi tekee tuloaan. Flunssakauden aikana haluamme puolustautua viruksia vastaan, myös kotona. Koti saattaa tuntua siistiltä silloin, kun matot ja lattiat on putsattu ja pölyt pyyhitty. Kuitenkin miljoonat flunssapartikkelit liikkuvat ilmassa ja pinnoilla joihin koskemme joka päivä. Perinteinen pintojen puhdistaminen aineilla mitkä ”tappavat bakteerit ja virukset” poistaa hiukkaset lattioilta, hanoista, pöytätasoilta, mutta on tärkeää pohtia myös ilmaa jota hengitämme.

Ilmanpuhdistin on yksi ratkaisu ongelmaan. Ilmanpuhdistin voi poistaa pienimmätkin mikrobit ilmasta, vähentäen haitallisia bakteereja jotka aiheuttavat flunssaa. Samalla ilmanpuhdistin vähentää sisäilmasta pölyä, siitepölyä, homehiukkasia, eläinten hilsettä ja savuhiukkasia, mitkä voivat myös pahentaa allergioita.

Lux Aeroguard 4S -ilmanpuhdistimessa on uuden sukupolven ilmankäsittelyjärjestelmät. Aeroguard 4S takaa sinulle jatkuvasti raikkaan ja terveellisen sisäilman. Tutustu Hedengren Directin Puhdas ilma -tuotelinjan ilmanpuhdistimiin: https://hedengrendirect.fi/puhdas-ilma/