Hyväntekeväisyys

Hedengren Direct tukee SOS Lapsikylien toimintaa Lux Internationalin kautta.

Monen vuoden ajan Lux International on ylpeänä ollut SOS Lapsikylien tukija. SOS Lapsikylät (SOS Children’s Villages) on maailman johtava eurooppalaista alkuperää oleva sitoutumaton organisaatio lapsille jotka tarvitsevat apua. Vuonna 2008 Lux International ja sen yrityskumppani Forbes Lux Group veivät yhteistyön uudelle tasolle kirjoittaessaan uuden kumppanuussopimuksen SOS Lapsikylien kanssa. Ensimmäinen jännittävä projekti on ollut tukea SOS Lapsikylää Iloilo:ssa Filippiineillä, missä Lux International on ottanut roolin pääsponsorina. Lisäksi useita paikallisia lahjoituskampanjoita on aloitettu. Lapset ympäri maailman ovat tulevaisuutemme ja Lux International on erittäin ylpeä edistäessään lasten tulevaisuutta.

Sosiaalinen vastuu

Lux International on omistautunut missiolleen luoda terveellisempiä koteja ja onnellista tulevaisuutta perheille ympäri maailmaa. Emme ainoastaan tarjoa innovaatioita terveellisempään, onnellisempaan elämään asiakkaillemme, vaan pyrimme myös takaamaan onnellisuutta ja terveemmän kodin perheille ja lapsille jotka sen tarvitsevat. Saavuttaaksemme tämän tavoitteen, tuemme SOS Lapsikylien työtä.

SOS Children’s Villages, SOS Lapsikylät on kansainvälinen järjestö, joka auttaa apua tarvitsevia lapsia joka puolella maailmaa.  Järjestö tarjoaa orvoille ja hylätyille lapsille pysyvän kodin vakaassa, huolehtivassa ympäristössä. SOS Lapsikylät vastustavat ajatusta orpokoti-instituutiosta ja SOS Lapsikylät perustuvat kodinomaiseen asumiseen. Lapset kokevat turvallisuutta, läheisyyttä ja turvallisen lapsuuden.