Hedengren Directin koulutukset

Haaveiletko uudesta urasta? Mietitkö riittääkö pohjakoulutuksesi? Ei hätää, meillä Hedengren Directillä pohjakoulutuksellasi tai aiemmalla työurallasi ei ole merkitystä. Räätälöimme laadukkaan koulutuksemme osaamisesi mukaan ja näin menestyt työssäsi!

Lue lisää koulutuksistamme

Lux Business School (LBS) on teoriaan ja käytäntöön perustuva myyntikoulutus, joka antaa itsenäiset valmiudet tuloksekkaaseen myyntineuvottelijan tehtävään riippumatta koulutettavan aikaisemmasta koulutuksesta tai työkokemuksesta. Koulutuksen ensimmäinen osa alkaa intensiivijaksolla, jonka jälkeen teoria vuorottelee kenttäkoulutuksen kanssa päättyen loppukokeeseen ja diplomiin.

Lux Teamleader School (LTS) on valmentava esimieskoulutus. Lux Teamleader Schoolin jälkeen sinulla on valmius toimia kenttäpäällikkönä. Koulutus sisältää teorian lisäksi kotitehtäviä ja esimiesharjoittelua.

Lux Management School on esimieskoulutus, joka on osa kansainvälistä Lux Management -koulutusohjelmaa. LMS-koulutus on viisivaiheinen, korkeatasoinen koulutus Luxin tiiminvetäjille ja täydellinen mahdollisuus koulutettavillemme, jotka hakevat kehitystä ja kasvua Luxilla. Koulutusohjelma ei keskity ainoastaan liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksiin ja myyntistrategioihin, vaan myös motivointiin, rekrytointiin, kehitykseen ja henkilöresurssien säilyttämiseen.

Lux Academy on korkeatasoisin koulutusohjelma. Vain muutama henkilö vuodessa kutsutaan mukaan koulutusohjelmaan. Kaksi kertaa vuodessa Lux Academy kokoontuu ja työskentelee omien ja ulkopuolisten ammattilaisten ohjauksessa, kuten esimerkiksi Dale Carnegie:n, keskittyen johtajuuskoulutukseen, henkilöjohtamiseen ja motivointikeinoihin.