Lux Aeroguard 4S – puhdas ja terveellinen sisäilma työpaikallesi

Lux Aeroguard 4S -ilmanpuhdistin on hiljainen, sisäkäyttöön hyväksytty ja hyvinvointiteknologian mukainen ilmanpuhdistin, joka on tarkoitettu ylläpitämään terveellistä, puhdasta ja hajutonta hengitysilmaa työympäristössä. Ilmanpuhdistin parantaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden viihtyvyyttä. Puhdas ja terveellinen sisäilma on kaikkien oikeus.
Ilmanpuhdistin puhdistaa tutkitusti ilmaa jopa 160 m² käytävillä ja yhteisissä tiloissa sekä ehkäisee epämiellyttäviä hajuja ja biologisia haittatekijöitä. On todettu, että kolme vuorokautta Aeroguard 4S -ilmanpuhdistimen käytön jälkeen työpaikan sisäilma ja työympäristö ovat muuttuneet merkittävästi terveellisemmiksi, mikä vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden työturvallisuuteen, viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Sisäilman heikon laadun takia päätimme hankkia Aeroguard-ilmanpuhdistimet Iin kuntaan. Hedengren Directin tapa toimia tuntui hyvältä ja voin suositella Aeroguard-laitteita julkisen sektorin käyttöön.

Jukka Härkin, Rakennuttajainsinööri, Iin kunta

Ilmanpuhdistimien avulla hajut vähenivät, ja käyttäjiemme kokemukset ja mielipiteet vaikuttivat Aeroguard-ilmanpuhdistimien hankintapäätökseen.
Hedengren Directin toimintamalli oli hyvä. Voin ehdottomasti suositella ilmanpuhdistimia.

Jaakko Männikkö, Huoltomestari, Muhoksen kunta

Hedengren Directin tapa toimia on kiva tapa ja helpottaa päätöksentekoa, kun laitteita saa testata oikeassa ympäristössä ilman ostovelvoitetta. Laitteet oli helppo hankkia ja niitä on helppo käyttää. Hajuhaitat asiakastiloissa ovat vähentyneet. Meillä on yksi laite myös henkilökunnan ikkunattomassa kahvitilassa, sisäilman laatu on parantunut myös tässä tilassa. Voin suositella laitteita myös muille vastaavaan käyttöön!

Arja Kaitainen, Toiminnanjohtaja, Palvelukeskus Valkealan Iltatähti

Koin pilotti kokeilujakson erittäin hyvänä ja kokeilemisen arvoisena! Hedengrenin tapa toimia niin, että laitetta sai kokeilla ennen päätöksentekoa on todella reilu tapa toimia – ei tarvinnut ”ostaa sikaa säkissä”. Päätin hankkia laitteet, niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Muutaman huoneen huoneilma oli ollut jo jonkun aikaa ongelmana. Aeroguard poisti pulmamme. Voin lämpimästi suositella Aeroguard laitteita! Ilomielin!

Tuula Laulaja, Dementiakoti Villa Tapiola Oy

Aeroguard-laite oli uusi ja uteliaisuutta herättävä. Ostopäätöksessä pilotti kokeilujakso oli varsin ratkaiseva. Myös markkinointi oli asiallista, eikä mitenkään “tuputtavaa”. Päätin hankkia laitteet, sillä hyvin hoidetut tilat ja raikas, puhdas huoneilma on meille tärkeitä asioita, joihin aiemminkin on kiinnitetty suurta huomiota. Tämä oli uusi, tehokkaan tuntuinen menetelmä, joka herätti huomion. Koekäytöllä ja koko henkilökunnan huomioilla oli tietysti suuri merkitys. Ilmanpuhdistin on myös helppokäyttöinen. Voin ehdottomasti suositella laitetta.

Tuulikki Pihkala-Perälahti, Sateenkaari-Koti Oy

Patentoitu Swiss Hepa™ suodatus

Esisuodatin
Poistaa karkeita hiukkasia, hiuksia ja pölyä.

Swiss Hepa™ suodatin
Swiss Hepa™ kokonaan komposiitti, synteettinen suodatin on erittäin tehokas suodattaen jopa 99,97% mikrohiukkasista, kuten hienopöly, siitepöly ja homeitiöt.

Aktiivihiilisuodatin
Rakeinen aktiivihiilisuodatin sitoo luonnollisia ja kemiallisia kaasuja ja hajuja. Tämä suodatusvaihe poistaa tehokkaasti ruoanlaitosta ja esimerkiksi tupakoinnista aiheutuvia hajuja.

NANOPURE+™
Patentoitu NANOPURE+™ teknologia neutraloi tehokkaasti ilmassa olevia viruksia ja bakteereja ja edistää terveellistä sisäilman laatua.

DUOTRON™ teknologia
Duotron™ tekniikka vähentää aktiivisesti ilmanpuhdistimen ulkopuolella olevan sisäilman virusten ja bakteerien kasvua. Laite ei ainoastaan vedä viruksia ja bakteereja sisäänsä, vaan niitä vastaan taistellaan ilmassa ja ne tehdään vaarattomiksi.

 

NANOPURE+™
Patentoitu NANOPURE+™ teknologia neutraloi tehokkaasti ilmassa olevia viruksia ja bakteereja ja edistää terveellistä sisäilman laatua.

DUOTRON™ TEKNOLOGIA
Duotron™ tekniikka vähentää aktiivisesti ilmanpuhdistimen ulkopuolella olevan sisäilman virusten ja bakteerien kasvua. Laite ei ainoastaan vedä viruksia ja bakteereja sisäänsä, vaan niitä vastaan taistellaan ilmassa ja ne tehdään vaarattomiksi. Duotron™ tekniikan voidaan kytkeä pois päältä.

SWISS HEPA™ SUODATIN
Swiss HEPA™ kokonaan komposiitti synteettinen suodatin on erittäin tehokas suodattaen jopa 99,97% mikrohiukkasista, kuten hienopöly, siitepöly ja homeitiöt.

AUTOMAATTINEN ILMANSÄÄTÖ
Ilmanpuhdistin analysoi jatkuvasti ympäristön ilmanlaatua ja säätää automaattisesti nopeutta kiertävän ilman likaisuuden mukaan.

ÄÄNETÖN YÖTOIMINTO

Rauhallisen ja terveellisen unen saavuttamiseksi Aeroguard 4S:ssa on yötoiminto. Yötoiminto on täysin äänetön ja vaihtoehtoisesti myös laitteen valoelementit voidaan kytkeä pois päältä.

ÄÄNITASON TUNNISTUS

Kun huoneessa on useita ihmisiä, ilma kiertää huoneessa eri tavalla. Tämä nostaa ilman likaisuustasoa. Toiminnolla Aeroguard 4S -ilmanpuhdistin mittaa ympäristön äänitasoa jatkuvasti ja säätää toimintatason sen mukaan.

TEHOTOIMINTO

Puhdas ilma nopeasti? Aeroguard 4S:n tehotoiminto on voimakas ja tehokas ratkaisu, kun sisäilmassa on korkea epäpuhtauksien pitoisuus ja hajuja.

MANUAALINEN TOIMINTO
Voit itse valita millä tehotasolla ilmanpuhdistin toimii.