Referenssit

Aeroguard-ilmanpuhdistimet puhdistavat ilmaa työpaikoilla, hoitolaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa ja monissa julkisissa tiloissa. Useat asiakkaamme suosittelevat Aeroguard-ilmanpuhdistimia. Lue ja katso asiakkaidemme kokemuksia ilmanpuhdistimistamme ja palveluistamme.

Kunnat ja kaupungit

Iin kunta,
Jukka Härkin, Rakennuttajainsinööri

Sisäilman heikon laadun takia päätimme hankkia Aeroguard-ilmanpuhdistimet Iin kuntaan. Hedengren Directin tapa toimia tuntui hyvältä ja voin suositella Aeroguard-laitteita julkisen sektorin käyttöön.

Muhoksen kunta,
Jaakko Männikkö, Huoltomestari

Ilmanpuhdistimien avulla hajut vähenivät, ja käyttäjiemme kokemukset ja mielipiteet vaikuttivat Aeroguard-ilmanpuhdistimien hankintapäätökseen.
Hedengren Directin toimintamalli oli hyvä. Voin ehdottomasti suositella ilmanpuhdistimia.

Hoivakodit ja palvelutalot

Palvelukeskus Valkealan Iltatähti,
Arja Kaitainen, Toiminnanjohtaja

Hedengren Directin tapa toimia on kiva tapa ja helpottaa päätöksentekoa, kun laitteita saa testata oikeassa ympäristössä ilman ostovelvoitetta. Laitteet oli helppo hankkia ja niitä on helppo käyttää. Hajuhaitat asiakastiloissa ovat vähentyneet. Meillä on yksi laite myös henkilökunnan ikkunattomassa kahvitilassa, sisäilman laatu on parantunut myös tässä tilassa. Voin suositella laitteita myös muille vastaavaan käyttöön!

Villa Ensi säätiö,
Maarit Ylimäki, Toimitusjohtaja / Vastaavahoitaja

Pilotti kokeilujakso antoi aikaa harkita ja kokeilla laitteen vaikuttavuutta. Ilma tuntui raikkaammalta. Voin suositella lämpimästi tätä Hedengrenin ilmanpuhdistuslaitetta kaikille.

Dementiakoti Villa Tapiola Oy, Tuula Laulaja

Koin pilotti kokeilujakson erittäin hyvänä ja kokeilemisen arvoisena! Hedengrenin tapa toimia niin, että laitetta sai kokeilla ennen päätöksentekoa on todella reilu tapa toimia – ei tarvinnut ”ostaa sikaa säkissä”. Päätin hankkia laitteet, niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Muutaman huoneen huoneilma oli ollut jo jonkun aikaa ongelmana. Aeroguard poisti pulmamme. Voin lämpimästi suositella Aeroguard laitteita! Ilomielin!


Palvelutalo Nova,
Hanna Wickman- Lohvansuu, Toiminnanjohtaja

Pilotti kokeilu oli vaivaton ja sain hyvin tietoa ennen sen aloittamista. Hiukan enemmän tietoa pienhiukkas määristä yleensä palvelutaloissa ja mitä pienhiukkaset voivat aiheuttaa olisi ollut hyvä. Hedengrenin tapa toimia oli hyvä tapa, sillä olisin tuskin ottanut laitteita käyttöön ilman kokeilua. Ostopäätökseeni vaikutti eniten laitteiden pieni koko, siirrettävyys ja hinta. Voin suositella Aeroguard laitteita muille hoivakodeille ja palvelutaloille. Meillä on positiivisia kokemuksia varsinkin  ”herkkänenäisten” kanssa. Nenätukkoisuus on vähentynyt ja hajuhaitat pienentyneet. Nyt meillä on raikas ja hyvä sisäilma.

Sateenkaari-Koti Oy,
Tuulikki Pihkala-Perälahti, Toimitusjohtaja ja vastaava sairaanhoitaja

Aeroguard-laite oli uusi ja uteliaisuutta herättävä. Ostopäätöksessä pilotti kokeilujakso oli varsin ratkaiseva. Myös markkinointi oli asiallista, eikä mitenkään “tuputtavaa”. Päätin hankkia laitteet, sillä hyvin hoidetut tilat ja raikas, puhdas huoneilma on meille tärkeitä asioita, joihin aiemminkin on kiinnitetty suurta huomiota. Tämä oli uusi, tehokkaan tuntuinen menetelmä, joka herätti huomion. Koekäytöllä ja koko henkilökunnan huomioilla oli tietysti suuri merkitys. Ilmanpuhdistin on myös helppokäyttöinen. Voin ehdottomasti suositella laitetta.

Oriveden Palvelutalosäätiö,
Jaana Nieminen, Toiminnanjohtaja

Pilottijakso oli lyhyt, ehdottaisin kahta viikkoa. Muuten on hyvä, että tuotetta saa kokeilla paikan päällä. Hedengrenin tapa toimia tuntui oikein hyvältä. Päätin hankkia laitteen koska on hyvä, että huolto tapahtuu Hedengren Directin taholta. Laite on myös tehokas. Kyllä voin suositella Aeroguard-laitteita.

Liljanne-Koti Oy,
Riitta Mäki, Toimitusjohtaja

Pilotti kokeilu helpotti päätöksen tekoa ja toimi vaivattomasti. Mukavat myyjät selittivät laitteen toiminnan ennen sitä ymmärrettävästi, joten laitetta oli helppo käyttää. Mielestäni Hedengrenin tapa toimia on luottamusta herättävä tapa, koska ei kuka tahansa jätä kallista laitettaan kokeilulle sillä riskillä, että sitä ei tarvitse välttämättä ostaa! Laitteen hankintaan vaikutti se, että nyt ei tarvitse olla pääomaa laitteen hankintaan, vaan sen voi lunastaa sopivaan hintaan itsellensä. Olen suositellut ja käyttänyt laitetta myös muissa tarkoituksissa: esim. raahasin laitteen auton takaloosteriin ja pidin vuorokauden, kyllä oli epämääräinen tunkkainen haju poissa!

Impivaarakoti,
Terhi Aho-Mantila, Kodin johtaja

Pilottijakso oli hyvä kokemus, koska sai ennen hankintapäätöstä tutustua tuotteeseen. Hedengrenin tapa toimia niin että laitteita sai kokeilla ennen päätöksentekoa oli hyvä asia. Ostopäätökseen vaikutti, se että laitteesta koettiin olevan hyötyä. Laitteisto oli koekäytössä lähes kolme viikkoa. Kyllä voin suositella laitteita. Ennen ja jälkeen arviot kertoivat, että hengitettävä ilma on raikkaampi. Silmien kuivumisoireita oli vähemmän.

Palvelutalo Linda,
Veronica Fellman, Toiminnanjohtaja

Sipoon palvelutalosäätiössä ei ole ollut sisäilman laadun ongelmia. Olimme ensin epäileväisiä laitteiden tarpeellisuudesta ylipäätään. Sipoon palvelutalosäätiön henkilökunta, asukkaat ja omaiset sekä vieraat ovat kuitenkin huomanneet Palvelutalo Lindan tietyissä tiloissa sisäilman laadussa parannuksia testauksen jälkeen, ja he ovat kommentoineet sisäilman laatua. Mielestämme Hedengrenin Aeroguard-sisäilman puhdistimien testaaminen oli erinomainen tapa tutustua tuotteisiin, ennen kuin harkitsemme niiden ostoa/vuokraamista. Sekä henkilökunta, asukkaat, omaiset ja vieraat ovat huomanneet, että sisäilmasta on tullut raikkaampi. Testituloksien mukaan sisäilmaa haittaavia hiukkasia ja mikrobeja on vähemmän testitiloissa. Sipoon palvelutalosäätiöllä ei ole ollut ongelmia sisäilman laadussa. Kuitenkin Sipoon palvelutalosäätiön Palvelutalo Lindan testitiloissa olleet kävijät ovat huomanneet sisäilman laadun parantuneen. Sisäilman puhdistajan varteenotettava tulos kävijöiden palautteessa sisäilman laadun parantamisessa vaikutti juuri Hedengrenin sisäilman puhdistuslaitteiden vuokraamiseen tietyissä tiloissa testien jälkeen. Sisäilman puhdistuslaitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja verrattain hiljaisia. Hinta-laatusuhteella on suuri merkitys. Sipoon palvelutalosäätiön Palvelutalo Lindan kokemusten mukaan Aeroguard-laitteita voi suositella muille hoivakodeille ja palvelutaloille. Sipoon palvelutalosäätiö arvostaa korkealaatuista toimintaa ja palvelua.

 

 

Muut yritykset

Monetra Oy,
Jussi Kauppi, Palvelujohtaja

Hedengrenin tapa on hyvä. Asiakas voi aidosti kokeilla, onko laitteista apua. Lisäksi se kertoo siitä, että yritys uskoo ja luottaa tuotteisiinsa. Ilman laatu on parantunut ja epämiellyttävät hajut ovat poistuneet. Ostopäätökseen vaikutti hyvät toimintatulokset ja hinta. Voin suositella Aeroguard-laitteita.