Miksi olemme sitoutuneet suoramyyntiin

Lux, yksi Euroopan perinteikkäimmistä kuluttajatuoteyrityksistä on tarjonnut tuotteitaan perustamisesta, vuodesta 1901 lähtien, ainoastaan suoramyyntinä. Suoramyynti on oiva tapa tarjota laadukkaita, korkeatasoisia eurooppalaisia tuotteita henkilökohtaisesti ja opastamalla nykyisille sekä uusille asiakkaille. Suoramyynti tarkoittaa henkilökohtaista palvelua, tarjoten meille mahdollisuuden antaa erinomaista palvelua asiakkaillemme omassa koti- tai työympäristössä. Suoramyynnin kautta voimme yhdistää omassa kodissa ostamisen ainutlaatuiseen henkilökohtaiseen neuvontapalveluun, jota vain muutamat huippuluokan vähittäiskauppaympäristöt pystyvät tarjoamaan.

Sitoumuksemme suoramyynnille on myös sitoumus suoramyynnin huippuosaamiselle. Monen vuoden ajan Lux on ollut pioneeri tuodessaan esille positiivista kuvaa eurooppalaisesta suoramyyntialasta. Yhtenä DSE:n (Euroopan johtava suoramyyntiyhdistys) perustajana Lux tietää yhtä paljon mitä suoramyynti on kuin sitä mitä suoramyynti ei ole, pitäen aina mielessä niin asiakkaan kuin myyntihenkilökuntammekin edut.

 

Edut Luxin suoramyynnin asiakkaille

Esittelijämme näyttävät tuotteiden laadun siellä missä tuotteita käytetään, kotonasi tai työpaikallasi. Tämä läheinen kontakti asiakkaisiimme, päivittäin joka puolella maailmaa, takaa asiakkaiden mahdollisuuden ehdottaa ja antaa ideoita uusimpiin tuotteisiimme.

Tarjoamme laadukkaita tuotteita laadukkaalla palvelulla. Tämä sisältää tuotteiden ilmaisen kuljetuksen asiakkaalle, markkinoiden pisimmät takuuajat ja takuuajan huollon jossa varmistetaan, että kaikki toimii kuten pitäisi. Kulutustarvikkeet kuten pölypussit tai suodattimet on mahdollista kestotilauksena tai ystävällisen myyjän tai huollon kautta, jolloin tarvikkeet toimitetaan kotiisi.

Tarjoamme kuluttajalle turvallista palvelua parhaimmillaan. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy palautusoikeus, vaihdelle 7 päivästä jopa 2 viikkoon. Jos et jostain syystä pidä hankinnastasi, soita Luxille ja tulemme noutamaan tuotteen ilman lisäkuluja.

Luxilla asiakkaista huolehditaan myös kaupanteon jälkeen – olette tuotteidemme ja palvelujemme lähettiläitä!

 

Edut suoramyyntiedustajille

Tarjoamamme uramahdollisuudet ovat jännittäviä ja palkitsevia, ja avoinna kaikille iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai koulutustaustasta riippumatta.

Uramahdollisuuksissa yhdistyy houkuttelevat ansaintamahdollisuudet sekä päätösmahdollisuus kuinka ja milloin työskentelet.

Otamme koulutuksen erittäin vakavasti. Luxilla myyntiedustajat osallistuvat Lux Business Schooliin osallistuen koulutuksiin. Olemme ylpeitä kouluttaessamme parhaita ja ammattitaisoisia myynnin ammattilaisia tälle alalle – ilman kustannuksia yhteistyökumppaneillemme.

 

Hedengren Direct on Asiakkuusmarkkinointiliiton, ASML:n, jäsen.