Tuotteet

Kotimme on linnamme. Koti on paikka, jossa viihdymme ja tunnemme olomme turvalliseksi. Sen vuoksi käytämme paljon aikaa tehdäksemme kodistamme täydellisen koko perheelle. Haluamme kodin olevan mukava, kodikas, puhdas ja ympäristönä terveellinen ja turvallinen.

Lux on pitänyt yli 100 vuoden ajan huolta siitä, että kodit ja työympäristöt ovat parempia paikkoja asua ja työskennellä. Lux tarkoittaa laatutuotteita tarjoten erinomaista suorituskykyä, terveellisen suodatusjärjestelmän, käyttäjäystävälliset tuotteet, alhaisen kulutuksen ja pitkän aikavälin luotettavuuden.

Luxin tuotteet ovat jatkuvan tuotekehityksen tuloksia ja ne valmistetaan korkeiden eurooppalaisten laatustandardien mukaan, testataan ja sertifioidaan useissa tutkimuslaitoksissa ja tuotteita suosittelevat useat allergia- ja astmaliitot perustuen tunnettujen tutkimuslaitosten, kuten saksalaisen TÜV NORD:n, testaustuloksiin. Tuotelinjamme on kehitetty tarjoamaan asiakkaillemme kaiken mitä he tarvitsevat terveempään elämiseen kotioloissa ja työympäristössä. Kaikkea tätä tukee pätevä henkilökuntamme, joka auttaa asiakkaitamme sekä laadukas Lux-palvelumme.

Tuotevalikoima