Hedengren Direct – kotimyynnin ammattilainen

Hedengren Direct on jo yli 50 vuoden ajan markkinoinut tuotteita suoraan koteihin. Tänä päivänä yritys on suurin siivoustuotteiden ja -menetelmien kotimyyntiyritys Suomessa. Hedengren Direct on osa suomalaista, vakavaraista ja kehittyvää Hedengren -konsernia, joka on perustettu vuonna 1918. Päämiehemme on Lux International, joka on kodinkonealan johtava suoramyyntiyritys maailmassa.

Päämiehemme Lux Internationalin Terveellinen eläminen –konsepti on enemmän kuin myyntistrategia, se on ajattelutapa – yrityksestämme, tuotteistamme ja itsestämme – tänään ja huomenna.
Luxin filosofia perustuu hauskanpitoon työskennellessämme. Se tarkoittaa rahan ansaitsemista mutta myös asiakkaidemme uskollisuuden ja kunnioituksen ansaitsemista. Se tarkoittaa ylpeyttä tuotteista ja palveluista joita tarjoamme. Ja tiedostamista arvosta jota tuomme asiakkaillemme auttaessamme heitä tekemään kodistaan terveellisemmän kodin.

Arvojemme neljä pilaria ovat yksinkertaiset, mutta iskevät: ylpeys (pride), oppiminen (learnings), earning (ansaitseminen) ja hauskuus (fun). Se tarkoittaa myös sitä, että sinulla on mahdollisuus rakentaa pitkä ja palkitseva ura Luxilla – mahdollisuus matkustaa maailmalla, osallistua Lux Business School –koulutukseen, tai ehkä jopa Lux Academy –koulutukseen.

Ollessasi osa Lux-perhettä, teet työtä paremman tulevaisuuden puolesta – yrityksellesi, asiakkaillesi ja itsellesi.

Osa perinteikästä Hedengren-konsernia

Hedengren Direct on osa Hedengren-konsernia. Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Lux – Sveitsiläinen perinteikäs perheyritys

Päämiehemme Lux International on perustettu vuonna 1901 ja yritys on yksityisomisteinen sveitsiläinen perheyritys Zug:ssa, Sveitsissä.