Hedengren Direct – Terveellinen koti ja työpaikka

Hedengren Direct on vuodesta 1960 asti markkinoinut siivouslaitteita Suomessa. Tuotelinjamme on kehitetty tarjoamaan asiakkaillemme kaiken mitä he tarvitsevat terveempään elämiseen kotioloissa ja työympäristössä. Hedengren Direct on osa suomalaista, vakavaraista ja kehittyvää Hedengren -konsernia, joka on perustettu vuonna 1918. Päämiehemme on Lux International, joka on kodinkonealan johtava suoramyyntiyritys maailmassa.

Päämiehemme Lux Internationalin Terveellinen eläminen –konsepti on enemmän kuin myyntistrategia, se on ajattelutapa – yrityksestämme, tuotteistamme ja itsestämme – tänään ja huomenna.
Luxin filosofia perustuu hauskanpitoon työskennellessämme. Se tarkoittaa rahan ansaitsemista mutta myös asiakkaidemme uskollisuuden ja kunnioituksen ansaitsemista. Se tarkoittaa ylpeyttä tuotteista ja palveluista joita tarjoamme. Ja tiedostamista arvosta jota tuomme asiakkaillemme auttaessamme heitä tekemään kodistaan terveellisemmän kodin.

Arvojemme neljä pilaria ovat yksinkertaiset, mutta iskevät: ylpeys (pride), oppiminen (learnings), earning (ansaitseminen) ja hauskuus (fun). Se tarkoittaa myös sitä, että sinulla on mahdollisuus rakentaa pitkä ja palkitseva ura Luxilla – mahdollisuus matkustaa maailmalla, osallistua Lux Business School –koulutukseen, tai ehkä jopa Lux Academy –koulutukseen.

Ollessasi osa Lux-perhettä, teet työtä paremman tulevaisuuden puolesta – yrityksellesi, asiakkaillesi ja itsellesi.

Osa perinteikästä Hedengren-konsernia

Hedengren Direct on osa Hedengren-konsernia. Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Hedengrenin emoyhtiölle ja kotimaan tytäryhtiöille on myönnetty laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO9001:2015 ja ISO14001:2015.
Lue lisää

 

Lux – Sveitsiläinen perinteikäs perheyritys

Päämiehemme Lux International on perustettu vuonna 1901 ja yritys on yksityisomisteinen sveitsiläinen perheyritys Zug:ssa, Sveitsissä.