Lux Aeroguard MINI

Lux Aeroguard MINI

Tämä pieni Lux Aeroguard MINI -ilmanpuhdistin puhdistaa tutkitusti ilmaa jopa noin 40 m². Se ehkäisee biologisia haittatekijöitä ja epämiellyttävää hajua pienissä tiloissa.
Hiljainen ja häiritsemätön käyntiääni.

Aeroguard MINI on HEPA-suodattimeen (HEPA H13) perustuva ilmanpuhdistin monitasoisella ilmanpuhdistusjärjestelmällä. Laite on pienikokoinen, kevyt, käyttäjäystävällinen ja energiaa säästävä. Aeroguard MINI poistaa tehokkaasti pölyä, siitepölyä, viruksia, bakteereja sekä hajuja sisäilmasta. Sveitsin Allergiayhdistys suosittelee laitetta ja laitteelle on myönnetty Sveitsin allergiatunnus.

Sisäilman heikon laadun takia päätimme hankkia Aeroguard-ilmanpuhdistimet Iin kuntaan. Hedengren Directin tapa toimia tuntui hyvältä ja voin suositella Aeroguard-laitteita julkisen sektorin käyttöön.

Jukka Härkin, Rakennuttajainsinööri, Iin kunta

Hedengren Directin tapa toimia on kiva tapa ja helpottaa päätöksentekoa, kun laitteita saa testata oikeassa ympäristössä ilman ostovelvoitetta. Laitteet oli helppo hankkia ja niitä on helppo käyttää. Hajuhaitat asiakastiloissa ovat vähentyneet. Meillä on yksi laite myös henkilökunnan ikkunattomassa kahvitilassa, sisäilman laatu on parantunut myös tässä tilassa. Voin suositella laitteita myös muille vastaavaan käyttöön!

Arja Kaitainen, Toiminnanjohtaja, Palvelukeskus Valkealan Iltatähti

Ilmanpuhdistimien avulla hajut vähenivät, ja käyttäjiemme kokemukset ja mielipiteet vaikuttivat Aeroguard-ilmanpuhdistimien hankintapäätökseen.
Hedengren Directin toimintamalli oli hyvä. Voin ehdottomasti suositella ilmanpuhdistimia.

Jaakko Männikkö, Huoltomestari, Muhoksen kunta

Koin pilotti kokeilujakson erittäin hyvänä ja kokeilemisen arvoisena! Hedengrenin tapa toimia niin, että laitetta sai kokeilla ennen päätöksentekoa on todella reilu tapa toimia – ei tarvinnut ”ostaa sikaa säkissä”. Päätin hankkia laitteet, niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Muutaman huoneen huoneilma oli ollut jo jonkun aikaa ongelmana. Aeroguard poisti pulmamme. Voin lämpimästi suositella Aeroguard laitteita! Ilomielin!

Tuula Laulaja, Dementiakoti Villa Tapiola Oy

Hedengrenin tapa on hyvä. Asiakas voi aidosti kokeilla, onko laitteista apua. Lisäksi se kertoo siitä, että yritys uskoo ja luottaa tuotteisiinsa. Ilman laatu on parantunut ja epämiellyttävät hajut ovat poistuneet. Ostopäätökseen vaikutti hyvät toimintatulokset ja hinta. Voin suositella Aeroguard-laitteita.

Jussi Kauppi, Palvelujohtaja, Monetra Oy

Aeroguard MINIn suodatusjärjestelmä:

Vaihe 1: Pestävä esisuodatin
Esisuodatin poistaa karkeita hiukkasia, kuten hiuksia ja pölyä.

Vaihe 2: HEPA-suodatin
HEPA, tehokas ilmansuodatin joka vähentää 99.95% ilmassa olevista hiukkasista, jotka ovat pienempiä kuin 0.3 mikrometriä. Tällaisia ovat esimerkiksi siitepöly, homeitiöt, pölyhiukkaset.

Vaihe 3: Hiilikerros
Hiilikerros poistaa kodin hajuja ja kaasuja, joita tulee muun muassa puhdistusaineista, maaleista, liuottimista, matoista, huonekaluista ja muista materiaaleista jotka sisältävät kemiallisia aineita.

Vaihe 4: UV LED -valo
Fotokatalyyttinen hapettumisreaktio tapahtuu, kun UV-valo osuu titaanidioksidiin (Ti02-päällysteinen suodatin sisäpuolella). Tämä eliminoi ympäristön haitallisia aineita.

Vaihe 5: Ionisoija
Ionisoija vapauttaa negatiivisia ioneja, jotka kasautuvat yhteen jolloin ne on helppo poistaa ilmasta tai pinnoilta.