Työpaikallesi terveempi ja raikkaampi sisäilma!

Lähes päivittäin puhutaan ja kirjoitetaan huonosta ja epäterveellisestä sisäilmasta työpaikoilla. Myös työviihtyvyydestä ja työssä jaksamisesta on puhuttu vuosikymmenien ajan. Sisäilman puhtaudella on näihin molempiin asioihin suuri merkitys. Sisäilma on yksi osa meidän jokapäiväistä elämää. Jokainen meistä tarvitsee tuoretta ravintoa keskimäärin 1,5 kg vuorokaudessa, puhdasta vettä 2 litraa vuorokaudessa ja puhdasta ilmaa 10.000 litraa vuorokaudessa.

Ilmanpuhdistimemme ovat erittäin laadukkaita,  hiljaisia, sekä suunniteltu terveellisen ja hajuttoman sisäilman ylläpitämiseen. Ne puhdistavat tutkitusti ilmaa 99,95 prosenttisesti sekä ehkäisevät epämiellyttäviä hajuja ja biologisia haittatekijöitä.

On todettu, että kolmen vuorokauden kokeilujakson jälkeen sisäilma ja työympäristö ovat muuttuneet merkittävästi terveellisemmiksi ja puhtaammaksi, mikä vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Laitetestaus veloituksetta

Tiedätkö millainen työpaikkasi sisäilman laatu on? Tilaa meiltä laitetestaus veloituksetta.

Konseptimme

Konseptiimme kuuluvat ilmanpuhdistimet, jotka poistavat sisäilmasta ihmiselle terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat hiukkaset.

Yhteydenotto

Mikäli sinulla on kysyttävää, haluat tilata meiltä tuotteen, tarvitset apua laitteiden kanssa tai haluat ilmaisen laitetestauksen ole yhteydessä meihin.

Meille töihin

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja täytä hakemus jo tänään!

Referenssit

Tutustu muutamien asiakkaidemme kokemuksiin tuotteistamme, palvelustamme ja konseptistamme.

Uutiset

Siitepölyallergiat vaivaavat myös työpaikoilla

Maaliskuu 21st, 2019|Comments Off on Siitepölyallergiat vaivaavat myös työpaikoilla

Siitepölyallergiasta kärsii noin joka viides suomalainen, mukana niin lapsia kuin aikuisiakin. Siitepölykausi on Suomessa pitkä: kausi alkaa helmi-maaliskuussa ja

Hedengren Direct mukana Sisäilmastoseminaarissa 14.3.2019

Maaliskuu 5th, 2019|Comments Off on Hedengren Direct mukana Sisäilmastoseminaarissa 14.3.2019

Hedengren Direct on mukana Sisäilmayhdistyksen järjestämässä Sisäilmastoseminaari-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 14. maaliskuuta 2019. Tervetuloa osastollemme 44a keskustelemaan sisäilmaratkaisuista ja tilaamaan veloitukseton

Työpaikan sisäilman laatu – ratkaisuja akuutteihin sisäilmaongelmiin

Marraskuu 14th, 2018|Comments Off on Työpaikan sisäilman laatu – ratkaisuja akuutteihin sisäilmaongelmiin

Lähes puoli miljoonaa suomalaista oirehtii työpaikan sisäilmasta. Oireina voivat olla allergiaoireet, silmien ärsytysoireet, nenän kuivuus, tukkoisuus tai nuha, päänsärky, pahoinvointi

Verkkokauppa

AeroBlock

Tilaa tästä

N2C-annostelija

Tilaa tästä

3DZyme-hajunpoistosuihke

Tilaa tästä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun puhelinpalvelu 0207 638 399
Henkilökohtaista palvelua ma-pe klo 12.00-16.00
Puhelinpalvelumme palvelee 24 h/vrk
Asiakaspalvelun e-mail lux-asiakaspalvelu@hedengren.fi